Werken bij Vink

Werken bij Vink

Vink Installatie Groep is een dynamisch bedrijf waar je alle kansen krijgt. Met een aantrekkelijk klantenbestand en uitdagende projecten bieden wij een aangename werkomgeving met ruime doorgroeimogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn om samen met ons kwaliteit en service te leveren aan onze klanten. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze openstaande vacatures.

Vacatures

Klik hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom, deze kunnen worden verstuurd naar Vink Installatie Groep, Postbus 76, 2370 AB in Roelofarendsveen of per e-mail naar: info@vinkinstallatiegroep.nl .

Stages

Vink Installatie Groep is een erkend leerbedrijf met gediplomeerde praktijkopleiders. Regelmatig bieden wij interessante stageplaatsen waarbij het vergroten van technische vaardigheden centraal staat. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen mevr. L.M. van der Greft. Aanvragen kunnen verstuurd worden naar Vink Installatie Groep, Postbus 76, 2370 AB in Roelofarendsveen of per e-mail naar: info@vinkinstallatiegroep.nl .

Contact

Vink Installatie Groep b.v.

T: 071-33 20 110

F: 071-33 15 402

E: info@vinkinstallatiegroep.nl