Duurzame technieken

De horizon reikt ver en er zijn mogelijkheden te over. Wij vertellen u graag wat dat voor uw organisatie betekent.

Duurzame Technieken

Een verantwoorde investering voor de toekomst

Wij begeleiden u graag bij het realiseren van duurzame toepassingen voor uw installaties. Ons uitgangspunt is het terugdringen van uw energieverbruik en het realiseren van kostenbesparingen. De optimalisatie van uw energieverbruik en het benutten van voordelige energiebronnen als aardwarmte en zon is in veel gevallen bedrijfseconomisch namelijk een interessante optie. Wij vertellen graag wat dat voor u betekent.

Energieverbruik drastisch terugbrengen leidt tot een zichtbaar beter bedrijfsresultaat.

Door klimaatverandering, schommelende energieprijzen en een oplopend tekort aan fossiele brandstoffen wordt de keuze voor duurzame middelen steeds vanzelfsprekender. De mogelijkheden zijn talrijk en wij kunnen u van het juiste advies voorzien.

De horizon reikt ver en er zijn mogelijkheden te over. Wij vertellen u graag wat dat voor uw organisatie betekent.


Vink Installatie Groep levert een breed pakket aan duurzame en energiebesparende oplossingen zoals warmtepompen, WKO-systemen, VRF systemen, HR ketels, zonnepanelen, zonneboilers, LED-verlichting, domotica, wtw systemen en grijswatersystemen.

Vink Installatie Groep werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij doen nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen, de industriƫle sector en de particuliere sector.

Contact

Vink Installatie Groep b.v.

T: 071-33 20 110

F: 071-33 15 402

E: info@vinkinstallatiegroep.nl

UITGELICHTE DUURZAME TECHNIEKEN PROJECTEN