Geachte relatie,

In deze buitengewone tijden hanteren ook wij continu de voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM en houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten. De veiligheid van onze medewerkers staat voorop. Om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen tijdens het werk, hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Tot tenminste 6 april worden externe contacten tot het minimum beperkt. Voor noodzakelijke afspraken maken we graag gebruik van telefonisch of teams/skype contact.
  • Wij stimuleren en faciliteren voor onze medewerkers het thuiswerken. Daarbij werken we in shiften. Er zal een minimale, maar volledig operationele bezetting aanwezig zijn op kantoor.
  • Op onze kantoren ontvangen wij momenteel bij voorkeur geen bezoekers.
  • Wij hanteren de geadviseerde verhoogde hygiëne maatregelen.
  • Medewerkers met verkoudheid of griepklachten blijven thuis. Dit geldt ook wanneer ze contact hebben gehad met een besmette patiënt of in het risicogebied zijn geweest.
  • De bouwplaatsen worden dagelijks gecontroleerd op de hygiëne en werkomstandigheden voor onze medewerkers. Mochten deze onveilig blijken, dan zullen wij het werk staken.
  • Bij klantcontacten op locatie verifiëren medewerkers vooraf of u of eventuele gezinsleden gezondheidsklachten hebben (verkouden, hoesten, koorts enz.) om te bepalen of de afspraak of werkzaamheden op de locatie door kan gaan. Wij zijn daarbij extra zorgvuldig met risicogroepen. Staat er met u al een afspraak gepland? Wij nemen dan vooraf contact met u op om te vragen of er gezondheidsklachten zijn, risicovol gebied is bezocht of men behoort tot een risicogroep.

Wij zullen onze uiterste best doen om u in deze buitengewone tijden de dienstverlening te blijven bieden, zoals u dat van ons gewend bent. Voor vragen kunt u bij ons terecht via ons algemene telefoonnummer 071 -332 0110.

Namens de directie van Vink Installatie Groep