Warmte installaties

Een advies en oplossing op maat. Gebaseerd op uw situatie, wensen en behoeften. Deze oplossing is altijd duurzaam en kostenbesparend. Onze specialisten ontzorgen u graag. Zowel voor, tijdens als na plaatsing van een installatie. 

Warmtepomp

Is de meest duurzame, energiezuinige en onderhoudsarme oplossing voor het verwarmen van uw huis of kantoor. Een warmtepomp werkt als een soort omgekeerde koelkast. De warmtepomp gebruikt warme lucht van buiten voor de verwarming en warm water. Er zijn verschillende soorten warmtepompen: Volledige warmtepomp, hybride warmtepomp en ventilatiewarmtepomp. De werking en installatie is bij ieder pomp verschillend. Onze verwarmingsinstallateurs voorzien u graag in passend advies voor uw warmtepomp. 

Ketelhuizen

Vink Installatie Groep heeft veel ervaring en kennis in ketelhuizen. Wij verzorgen zowel de inspectie, onderhoud als de aanleg van een compleet ketelhuis. De aanleg verzorgen wij compleet, van ontwerp tot installatie, inclusief leidingwerk. 

Zonnepanelen en -boilers

Zonnepanelen

Een duurzame en kostenbesparende manier voor uw energie. Gemiddeld gaan zonnepanelen 25 jaar mee. De terugverdientijd is gemiddeld 7 tot 8 jaar, afhankelijk van uw energieprijs. U heeft dus 18 jaar profijt van uw investering. Wij zijn gespecialiseerd in de grotere projecten. Benieuwd wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen doen? Neem contact met ons op via 071-3320110. Een van onze specialisten vertelt u graag meer. 

Zonneboilers

Met een zonneboiler kunt u 45% besparen op de energiekosten van uw warmwater. Dit betekent een besparing tussen de €65 en €200,- per jaar. De aanschaf van een zonneboiler is afhankelijk van uw verbruik en huishouden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. 

Centrale verwarming

Is de meest gekozen en voordeligste oplossing voor woningen en kleine kantoren. Een centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: cv-ketel, radiotoren en de thermostaat.

Cv-ketel

Is de motor van de centrale verwarming en produceert de warmte voor uw huis. Onze verwarmingsinstallateurs adviseren u graag welke cv-ketel het best bij u past. Naast de aanschaf van een cv-ketel bieden wij ook huur- en leasemogelijkheden aan.

Radiatoren

Wilt u uw radiatoren ontluchten, vervangen of nieuwe aanschaffen? Neem contact met ons op via 071-3320110. Onze verwarmingsinstallateur geven u graag passend advies. 

Thermostaat

Wij installeren naast de traditionele thermostaten ook slimme thermostaten van onder andere Nest, Netatmo en Thermosmart en Anna. Wilt u meer weten over deze slimme thermostaten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 071-3320110. 

Gasloos wonen

Steeds meer nieuwe woningbouwprojecten worden niet meer aangesloten op het gasnet. Dit heeft ook invloed op uw centrale verwarming. De traditionele hr-ketel kan niet geïnstalleerd worden. U kunt wel gebruik maken van een hr-elektrische-ketel of warmtepomp. Wij adviseren u om gebruik te maken van een warmtepomp. Dit is de meest duurzame en onderhoudsarme oplossing. Voor meer informatie en advies over gasloos wonen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Gasinstallaties

Als gecertificeerd BRL-installateur adviseren, installeren en onderhouden wij uw gasinstallatie. Zowel voor gasleidingen van woningen als de industrie. Fotolaswerk valt ook onder deze diensten. Voor meer informatie over gasinstallaties kunt u contact met ons opnemen.