Vink installatiegroep was op 10 februari 2019 te zien bij Holland van Boven op SBS6! 

SBS6 is bij Vink Installatie Groep langs geweest voor de opnames van Holland van Boven. Uitzending gemist?
Kijk hieronder naar de uitzending:

Er is geen verhoogd veiligheidsrisico bij de Nefit TopLine CV-ketels uit de periode 2006-2009. Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van TNOnaar de technische problemen met 125.000 TopLine-ketels, die tussen 2006 en 2009 op de markt verschenen zijn. Ook de doorbuiging van de wisselaar is volgens TNO bij goed onderhoud van de CV-ketel geen reden tot paniek.

TNO testte het afgelopen jaar een selectie van 1800 warmtewisselaars en 45 exemplaren met beschadigingen, door ze vol in praktijk te belasten, en meette daarbij de koolmonoxide (CO) en CO2 concentraties rondom de toestellen en de temperaturen. Het onafhankelijke onderzoeksinstituut onderzocht ook wisselaars die aanzienlijk (tot 7,5 mm) waren doorgebogen, en kwalificeert ook hier het risico op brandschade en verspreiding van koolmonoxide als zeer laag. Bureau Efectis deed een vlamtest bij de geteste toestellen, en ook hier bleven de temperaturen ver onder de norm. “We zijn blij dat het onderzoek van TNO duidelijkheid biedt”, zegt commercieel directeur Jan Rijnen van Nefit. Het onderzoek van TNO is integraal gepubliceerd op de site van Nefit, en is ook hier in samenvatting en volledig te raadplegen (https://www.installatie.nl/nieuws/uitkomsten-tno-onderzoek-nefit-topline/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=11/22/2018) 

Een fusie tot één gemeente, waarbij Vink als winnaar van de aanbesteding, een deel van de installaties mag realiseren. Gedurende de verbouwing van de twee gemeentehuizen blijft de dienstverlening operationeel.  

Met deze interne verbouwing wordt de gemeentelijke organisatie voorbereid op de fusie tot één gemeente Noordwijk én Het Nieuwe Noordwijkse werken.

Project Courtyard by Marriot Hotel te Hoofddorp.

Het totaal project Courtyard by Marriott Hotel aan de Bosweg te Hoofddorp is in middels van start gegaan. Wij gaan het aankomende jaar de elektrotechnische-, sanitaire- en klimaat installaties realiseren.

Vandaag is het een speciale dag, want wisten jullie dat het vandaag Wereld Loodgietersdag is?

Op deze dag wordt stilgestaan bij hoe belangrijk het werk van de loodgietersindustrie is en om de loodgieters erkenning te geven. Kijk voor meer informatie op www.worldplumbingday.org

Wij hebben diverse werkzaamheden verricht voor de realisatie van EYE Collectiecentrum (Depot Amsterdam).

Nieuwsgierig hoe dat er aan toe gaat? Kijk onderstaande bouwfilm van EYE en zie hoe onze medewerkers op locatie hun werkzaamheden verrichten.