Contact

Voor vragen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. 

Corona virus
Wij hanteren continu de voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM en houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten. De veiligheid van onze medewerkers staat voorop. Om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen tijdens het werk, hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Medewerkers/bezoekers met verkoudheid of griepklachten of klachten bij eventuele gezinsleden blijven thuis. Dit geldt ook wanneer ze contact hebben gehad met een besmette patiënt of in het risicogebied zijn geweest.
  • Bij voorkeur ontvangen wij geen bezoekers en worden externe contacten tot het minimum beperkt. Voor noodzakelijke afspraken maken we graag gebruik van telefonisch of teams/skype contact.
  • Bezoek dient zich te registreren bij de receptie en de richtlijnen op te volgen (gegevens worden na 14 dagen vernietigd)
  • Op kantoor hebben wij een coronaplan en wordt een ieder geacht de hygiëne en afstandsinstructies te volgen.
  • Op de bouwplaatsen hanteren wij de geadviseerde verhoogde hygiëne  maatregelen en waken wij constant voor een veilige werkomgeving volgens Protocol “Samen veilig doorwerken” van Bouwend Nederland.
     

Vink Installatie Groep b.v.

   

Veenderveld 13
2371 TS Roelofarendsveen
 

T: 071-3320110
T: 071-3312812 (noodnummer buiten kantooruren)
E: info@vinkinstallatiegroep.nl 


 

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier volledig in. Een van onze specialisten neemt contact met u op met u om uw aanvraag door te nemen en verder uit te werken.