Service en onderhoud

Ook na ingebruikname van uw installaties is Vink Installatie Groep graag uw partner. Onze service- en onderhoudsafdeling staat 24 uur per dag paraat en levert een compleet aanbod aan onderhoudsdiensten.

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij verzorgen inspecties, controles en (preventief) onderhoud aan installaties voor klimaat-, sanitair- elektrotechniek en beveiliging. Waar nodig beheren wij desgewenst uw installaties op afstand. Met als doel storingen te beperken tot het absolute minimum. Mocht er toch een storing zijn kunt u dag en nacht op ons vertrouwen. 

Contracten op maat

Wij bieden verschillende contractvormen die geheel op uw wensen kunnen worden afgestemd. Indien gewenst kunnen wij voor u ook een technisch onderhoudsplan opstellen en uitvoeren. U kunt daarbij rekenen op een betrouwbare en een slagvaardige aanpak. Onze servicemonteurs  zijn gespecialiseerd in het snel traceren en verhelpen van storingen. U kunt zich hierdoor zo snel mogelijk weer richten op u reguliere werkzaamheden. 

Servicedienst

De servicedienst voor alle installaties is bereikbaar van 08.00 tot 16.15 uur op het telefoonnummer: 071-3320110.

Voor urgente storingen buiten kantooruren kunt u bellen met de 24-uursdienst, bereikbaar op het telefoonnummer 071-3312812.