Totaalinstallateur

Wij bieden u een complete, duurzame oplossing. Advies, ontwerp, installatie en onderhoud van systemen. Zowel voor de zakelijke- als particuliere markt. Met ruim 160 deskundigen staan wij dagelijks voor u klaar.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen. Van professioneel advies tot technisch beheer en onderhoud.

Vink Installatie Groep werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij doen nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen, de industriële sector en de particuliere sector.

Klimaatinstallaties

Duurzame oplossingen om de warmte en verse lucht toevoer te reguleren. Warmtepomp, airconditioning, zonnepanelen, mechanische ventilatie en nog veel meer. Bekijk hier uw warmte- en koeloplossingen

Sanitaire installaties

Loodgieterswerkzaamheden voor kleine en grote projecten. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden uw installaties. Bekijk hier onze sanitaire installaties

Elektrotechniek

Verlichting, elektra, data & telecom, domotica, veiligheid en meer. Onze elektrodeskundigen staan dagelijks voor u klaar om u op het gebied van elektrotechniek te adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden. 

Service en onderhoud

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Een partner die u warm houdt. Wij reageren snel en adequaat op storingen zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Bekijk hier onze verschillende diensten voor service en onderhoud.