Als totaalinstallateur bieden wij u vanzelfsprekend een compleet pakket. Van klimaat- en sanitaire installaties tot elektrotechniek, service en onderhoud. Daarnaast leveren wij duurzame technieken. Bij Vink Installatie Groep werken ruim 160 deskundigen dagelijks aan uiteenlopende projecten. Van het eerste advies tot het ontwerp, de installatie en het onderhoud van systemen. Wij kunnen een totaaloplossing leveren maar u kunt uiteraard ook gebruik maken van onze aparte diensten.

Technische oplossingen, tot in de puntjes afgestemd op uw wensen.

Wij garanderen u uiterst vakkundige installaties met servicegericht onderhoud. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn exact op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en adviseren u graag over het gebruik van de nieuwste technieken en duurzame en energiebesparende installaties. Kiest u voor Vink Installatie Groep, dan kiest u voor een deskundige partner die met advies op maat aan al uw wensen tegemoetkomt.

Diverse opdrachtgevers

Vink Installatie Groep werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij doen nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen, de industriële sector en de particuliere sector.