Duurzame technieken

Een verantwoorde investering voor de toekomst. Wij begeleiden u graag bij het realiseren van duurzame toepassingen voor uw installaties. Ons uitgangspunt is het terugdringen van uw energieverbruik en het realiseren van kostenbesparingen. De optimalisatie van uw energieverbruik en het benutten van voordelige energiebronnen als aardwarmte en zon is in veel gevallen bedrijfseconomisch namelijk een interessante optie. 

Energieverbruik drastisch terugbrengen leidt tot een zichtbaar beter bedrijfsresultaat

Door klimaatverandering, schommelende energieprijzen en een oplopend tekort aan fossiele brandstoffen wordt de keuze voor duurzame middelen steeds vanzelfsprekender. De mogelijkheden zijn talrijk en wij kunnen u van het juiste advies voorzien.

Een totaalinstallateur die op vele gebieden kan ondersteunen

Vink Installatie Groep levert een breed pakket aan duurzame en energiebesparende oplossingen zoals warmtepompen, WKO-systemen, VRF-systemen, hr-ketels, zonnepanelen, zonneboilers, LED-verlichting, domotica, wtw-systemen en grijswatersystemen.

Uw partner zowel zakelijk als privé

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers: nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen, de industriële sector en de particuliere sector. Door onze diversiteit aan ervaringen kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden.