Klimaatinstallaties

Een duurzaam en aangenaam klimaat creëren op uw kantoor, restaurant, woning of ziekenhuis? Dit doet u met een goede klimaatinstallatie die bestaat uit: verwarming, koeling, ventilatie en luchtvochtigheid. Door het juist afstemmen van deze elementen verzekeren wij u een comfortabele omgeving en weinig energieverbruik. 

Wij leveren maatwerk oplossingen afgestemd op uw locatie, wensen en behoeften. 

Duurzaam

Door effectieve regeling en opslag van warmte en kou kunt u het energieverbruik met 25% terugbrengen. In de zorg levert dit besparingen van 115 miljoen per jaar op. 

Warmte installaties

Warmte beheersing kan op diverse manieren. Afhankelijk van uw situatie geven wij u een passend advies. Wij kijken altijd naar het rendement van de investering en wat de totale kosten zijn voor de duur van de installatie. Voorbeelden van warmte installaties die wij verzorgen zijn:

Lees hier meer over de verschillende warmte installaties

Koelinstallaties

Door het veranderende klimaat in Nederland zijn koelinstallaties een belangrijk onderdeel van de klimaatbeheersing. Een koelinstallatie verzorgt verse lucht voor u, uw medewerkers of uw gasten. De continue toevoer van verse en koele lucht zorgt voor betere arbeidsprestaties. Naast het koelen van algemene ruimtes, kan deze techniek ook gebruikt worden voor serverruimtes, acculaadruimtes en meer. Voorbeelden van koelinstallaties die wij verzorgen zijn:

Lees hier meer over de verschillende koelinstallaties

Diverse installaties

Optimaal de luchtkwaliteit en -temperatuur regelen doet u met een totaalinstallatie. Wij leveren diverse soorten totaal installaties om efficiënt en duurzaam optimalisatie te realiseren. Welke installatie voor u het meest geschikt is? Dit is afhankelijk van uw situatie en wensen. Wij stemmen dit graag persoonlijk met u af. 

Voorbeelden van installaties die wij verzorgen voor uw klimaatbeheersing:

Lees hier meer over de verschillende klimaatinstallaties. 

Sectoren

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren:

  • Utiliteitsbouw, nieuwbouw- & renovatieprojecten
  • Woningbouw
  • Tuinbouw
  • Kantoren
  • Zorginstellingen
  • Horeca
  • Scholen
  • Industriële sector
  • Particuliere sector

Bovenstaand is een greep uit de sectoren waar wij werk voor verrichten. Staat uw sector er niet tussen? Neem contact met ons op via 071-3320110 en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.