Vink Installatie Groep is een dynamisch bedrijf waar je alle kansen krijgt. Met een aantrekkelijk klantenbestand en uitdagende projecten bieden wij een aangename werkomgeving met ruime doorgroeimogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn om samen met ons kwaliteit en service te leveren aan onze klanten. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze openstaande vacatures.

Werken bij Vink Installatie Groep

"Met een grote diversiteit van klantgroepen maakt het werken bij Vink Installatie Groep afwisselend, uitdagend en is geen dag hetzelfde" Peter van der Zwet

"Wij zijn een leuk bedrijf met veel diverse functies en doorgroeimogelijkheden. Ik kan hier het werk doen wat ik leuk vind!" Jamie Wijsman

Vacatures

Bekijk hier ons totaaloverzicht van openstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen? Open solliciteren kan ook. Stuur jouw cv met een korte en krachtige motivatiebrief naar info@vinkinstallatiegroep.nl. Wie weet behoor jij straks tot het gezelligste team van Roelofarendsveen. 

Stages

Vink Installatie Groep is een erkend leerbedrijf met gediplomeerde praktijkopleiders. Regelmatig bieden wij interessante stageplaatsen waarbij het vergroten van technische vaardigheden centraal staat. Voor meer informatie bel 071-3320110 of mail naar info@vinkinstallatiegroep.nl  t.a.v. personeelszaken. Zij weten alles over stages bij Vink Installatie Groep.