Brasserie Polderfabriek

De Polderfabriek; zo wordt het ‘oude’ groene hartcentrum vanaf 26 april genoemd. In dit vroege voorjaar van 2024 is het voormalige Informatiecentrum A4 in de Leiderdorpse Bospolder omgevormd tot Brasserie Polderfabriek. Brasserie Groep ontwikkelt in Bospolder een locatie waar ruimte is voor meer dan alleen horeca. 

Het project
Er wordt ingezet op ‘blurring’ met horeca, ontspanning, retail, entertainment en educatie binnen één concept. Het wordt een plek waar je komt om elkaar te ontmoeten, of dat nu privé of zakelijk is. Gasten komen straks om te ontspannen, te vieren of om te leren. Het gebouw krijgt de naam Brasserie Polderfabriek.    

Opdrachtgever Brasserie Groep
W+S Installateur Vink Installatie Groep BV

Er zijn verschillende bedrijven betrokken bij de verbouwing van de Polderfabriek. Vink Installatie Groep verzorgt meestal complete installaties, maar bij de Polderfabriek is Vink verantwoordelijk voor de klimaat- en sanitaire installaties. Er is extra aandacht besteed aan de klimaatinstallatie. De Polderfabriek ligt namelijk in de zomermaanden vol in de zon. Er werd rekening gehouden met het feit dat het in de huidige zomers erg warm kan zijn in het gebouw, indien een goed klimaatinstallatie ontbreekt. Dankzij deze klimaatinstallatie is de Polderfabriek in de zomer aangenaam koel en tijdens de wintermaanden comfortabel warm. Daardoor is het altijd prettig vertoeven in de Polderfabriek. Vink Installatie Groep heeft daarnaast de sanitaire installatie vakkundig verzorgd. Er is rekening gehouden met het gebruik van vele mensen. In de ruimtes zijn de sanitaire voorzieningen ruim van opzet.  

Installaties

  • Klimaatinstallatie 
  • Sanitaire installatie 

Sinds vrijdag 26 april is het mogelijk om met eigen ogen te zien wat Brasserie Polderfabriek te bieden heeft. De vele parkeerplaatsen zijn omringd door jong groen en nodigen uit om te parkeren en te genieten van het uitzicht over de polder.   

Wilt u de installaties bekijken bij de Polderfabriek of wilt u meer weten over andere projecten van Vink Installatie Groep? Neem dan contact op met Teddo Bakker en/of Nico Guijt via Info@vinkinstallatiegroep.nl.