NH Leeuwenhorst

NH Leeuwenhorst ligt in Noordwijkerhout, in het hart van de bollenstreek, op 10 autominuten en 20 minuten fietsen van duinen en strand. Het hotel biedt vele mogelijkheden ter ontspanning. De vele faciliteiten in dit 4-sterrenhotel bieden voor ieder wat wils! 


NH Leeuwenhorst  
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst is een van de vele NH locaties welke geschikt is voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Het hotel bevindt zich in een gebied met prachtige tulpenvelden en op fietsafstand van de toeristische trekpleister de Keukenhof, op korte rijafstand van het strand Noordwijk en zowel Leiden als de luchthaven Schiphol zijn gemakkelijk te bereiken.

Het hotel heeft 513 kamers, onderverdeeld in standaard en superior kamers. Veel kamers bieden uitzicht op de tulpenvelden, die tussen eind maart en mei vol met bloeiende bloemen staan. Het pand heeft een groot aantal vergaderruimtes, een à-la-carterestaurant en diverse bars. Ook hebben zij een Aqua Fitnesscentrum welke is voorzien van een zwembad, een spa, een fitnessruimte en een bowlingbaan. Het terrein heeft maar liefst 600 parkeerplekken, maar je kan ook een fiets huren!

NH Leeuwenhorst is bekroond met het Green Key-certificaat, een wereldwijd erkende certificering in de toerismesector, dankzij de inzet voor het milieu, waar wij graag aan bijdragen met onze duurzame technische installaties.
     

Technische installaties
Wij hebben nadat er brand was uitgebroken in de sauna in oktober 2019, de technische installaties mogen vervangen om een prachtige nieuwe Aqua en Welness te realiseren. Zo hebben wij een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst voor het aqua en welness gedeelte, alle riolering en leidingwerk aangelegd en de kleedkamers voorzien van sanitair. Bij het zwembad hebben wij nieuwe randroosters geplaatst en ventilatieroosters. De sauna's zijn voorzien van een radarinstallatie om automatisch te spoelen. Ook hebben wij het kanalenwerk verzorgd en de zandfilters van het zwembad leeggehaald en gerenoveerd.