Orthodontisten Onderweg

Orthodontisten Onderweg is gevestigd aan de Castellumstraat in Alphen aan den Rijn. In de praktijk werken orthodontisten, assistentes en secretaresses. Het pand is eind 2019 verbouwd van woning tot een orthodontiepraktijk. Het gebouw beschikt over grote daklichten, welke behouden zijn gebleven. 

Het Project

Het project omvat de realisatie van een orthodontie praktijk op de eerste verdieping van een bestaand pand. Het pand heeft een oppervlak van in totaal 700 m2. De praktijk heeft diverse ruimtes zoals behandelkamers, balie, wachtruimte, vergader- en kantoorruimte. Deze renovatie vond plaats in bouwteamverband. Daar waar nodig en mogelijk zijn de bestaande installaties gerevitaliseerd.

Opdrachtgever Orthodontisten Onderweg
Architect ARHK
Aannemer Aannemersbedrijf De Muijnck
Adviseur S.F. Saint Frusquin B.V.
Totaal Installateur Vink Installatie Groep 


Orthodontisten Onderweg 
Orthodontisten Onderweg te Alphen aan den Rijn is een centraal gelegen praktijk en goed bereikbaar. Zij houden zich bezig met orthodontie, een onderdeel van tandheelkunde. Benieuwd naar meer informatie? Kijk op de website https://www.ortho-onderweg.nl/

Technische installaties
Voor de praktijk Onderweg hebben wij de totale installatie gerealiseerd, bestaande uit de klimaat-, sanitaire en elektrotechnische installaties.

Er is een koel- en verwarmingsinstallatie aangebracht, waarmee gekoeld en verwarmd kan worden middels een VRF-installatie. In de technische ruimte is een luchtbehandelingskast geplaatst, waardoor alle ruimtes worden geventileerd door een netwerk aan luchtslangen.

De elektra- en sanitaire installaties zijn aangebracht in een verhoogde vloer waardoor de behandelstoelen zijn voorzien van de benodigde voorzieningen. Daarnaast is het pand voorzien van een nieuwe lichtinstallatie afgestemd op het ontwerp

Het project is in januari 2020 opgeleverd, waarna het direct in gebruik is genomen.

Bronvermelding foto's: https://www.ortho-onderweg.nl/ en https://www.ortho-onderweg.nl/praktijk/praktijk/