SCREEN Europe

SCREEN Graphic Solutions Co., Ltd. is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van productiesystemen voor de prepress- en drukindustrie.

Hier in Nederland is Screen GP Europe B.V. verantwoordelijk voor het leveren en onderhouden van deze systemen in de EMEA-regio.  Met Schiphol en de Havens van A’dam en R’dam is Nederland een perfecte uitvalsbasis voor dit Japanse Bedrijf. Het assortiment digitale persen varieert van transactie- en commercieel tot etikettering en flexibele verpakkingen. Het assortiment omvat de Truepress JET-inkjetserie voor commerciële drukkers, Truepress LABEL-persen voor etiketten en Truepress PAC voor flexibele papierverpakkingen, deze zijn allemaal te bewonderen in het nieuwe Inkjet Innovetion Center.

Het Project
Het gebouw wordt door Screen “casco” gehuurd, aan Vink is hiervoor de opdracht verstrekt om de installaties voor de showroom en opslag te leveren en monteren, hier hebben wij ook een eigen ontwerp voor gemaakt.

Opdrachtgever SCREEN Europe
W Installateur Vink Installatie Groep BV

 

Technische installaties
Wij hebben voor de showroom en werkplaats de klimaat- en luchtbehandelingsinstallatie voorzien. Deze wordt aangestuurd door de regelinstallatie welke tevens door ons is voorzien van alle benodigde kabels.

De klimaatinstallatie in het pand bestaat uit een watergevoerd systeem (4-pijps), hiervoor is een warmtepomp op het dak geplaatst. Voor de verse luchtvoorziening in de showroom is een luchtbehandelingskast geplaatst met bevochtiging in combinatie met 2 stuks recirculatiekasten. De lucht in de showroom wordt ingeblazen door middel van luchtslangen. De uitdaging was met name de hoogte van de showroom voor het realiseren van de afzuigkanalen.

Gerealiseerde Installaties

  • Warmte / koude opwekking
  • Warmte en koude afgifte 
  • Mechanische ventilatie
  • Regelinstallatie