Inbraakbeveiliging

Door de aanwezigheid van kostbare en makkelijk te verplaatsen eigendommen zoals geld, sierraden en elektronica bent u sneller het doelwit voor inbrekers. Het is hierdoor belangrijk om deze goederen goed te beschermen. Wij als Borg Gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf helpen u graag.

Beveiligingsplan

Vooraf aan iedere inbraakbeveiligingsinstallatie maken wij een risicoanalyse op. Met deze analyse stellen wij beveiligingsplan op. Deze bestaat uit:

  • Inschatten van het bedrijfsrisico
  • Welke goederen zijn voor een inbreker aantrekkelijk
  • Via welke wegen komt een inbreker binnen

Aan de hand van uw wensen en het onderzoek zullen wij voor u een plan opstellen om de kans op inbraak te minimaliseren. Een goed beveiliging bestaat uit een combinatie van organisatorische oplossingen, bouwkundige oplossingen en elektronische signalering.

Signaleren & vertragen

Mocht een inbreker het toch aandurven, dan is het cruciaal om dit zo snel mogelijk te signaleren. Om te beperken dat een inbreker materialen mee kan nemen is het belangrijk hem te vertragen. Wij adviseren in de meeste gevallen een mistgenerator. 

Systemen op maat

Wij leveren gecertificeerde systemen op maat voor woningen, mkb-bedrijven, onderwijsinstellingen en meer. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl