Koelinstallaties

Een comfortabele werkomgeving draagt bij aan een verhoogde arbeidsproductie. In sommige sectoren is het voor de werkgever zelfs verplicht een comfortabele werkomgeving te faciliteren. Wij realiseren koelinstallaties met water gekoelde systemen. Wat onze voorkeur heeft ten opzichte van chemische koude middelen. 

Airconditioning

Airconditioning kan op een eenvoudige manier een ruimte koelen tot een aangename temperatuur. Het is in verhouding een goedkope oplossing. Die wij gemakkelijk in uw huidige situatie plaatsen, zonder ingrijpende werkzaamheden. Het is hierdoor geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Wilt u een oplossing die de temperatuur het gehele jaar op een duurzame manier reguleert? Wij adviseren u deze situatie een WKO-installatie. Dit klimaatbeheersingssysteem kan zowel verwarmen als koelen. 

Mechanische ventilatie

Een gezonde en schone lucht. Mechanische ventilatie zorgt voor de toe- en afvoer van lucht. Zo heeft u altijd voldoende toevoer van 'verse' lucht. Om de mechanische ventilatie goed te laten werken is onderhoud zeer belangrijk. Voor vragen over onderhoud of aanleg neem contact met ons op via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl

Serverruimtes, acculaadstations en trafostations

Heeft u een bedrijfsruimte waar de temperatuur stijgt tijdens productie? Wij adviseren u graag met een passende oplossing om de temperatuur in deze ruimte te koelen tot de gewenste temperatuur. 

Rook en warmte afvoersysteem

Dit automatische afvoersysteem wordt toegepast in ruimtes als trappenhuizen, liften en industriële productieruimten. Door de diversiteit aan toepasbaarheden leveren wij een maatwerkoplossing. Voor meer informatie neem contact met ons op via 071-3320110. 

Gekoeld water installatie

Deze duurzame installatie is geschikt voor het koelen van grotere ruimtes en gebouwen. De machine koelt het water. Het water wordt rondgepompt en geeft zijn kou af aan de ruimtes doormiddel van de vloer of ventilatie. Wilt u meer weten over de werking van dit systeem en de toepasbaarheid bij u op locatie? Neem contact met ons op.