Koelinstallaties

Een comfortabele werkomgeving draagt bij aan een verhoogde arbeidsproductie. In sommige sectoren is het voor de werkgever zelfs verplicht een comfortabele werkomgeving te faciliteren. Wij realiseren koelinstallaties met watergekoelde systemen. Wat onze voorkeur heeft ten opzichte van chemische koudemiddelen.

Airconditioning

Airconditioning kan op een eenvoudige manier een ruimte koelen tot een aangename temperatuur. Het is in verhouding een goedkope oplossing. Die wij gemakkelijk in uw huidige situatie plaatsen, zonder ingrijpende werkzaamheden. Het is hierdoor geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Wilt u een oplossing die de temperatuur het gehele jaar op een duurzame manier reguleert? Wij adviseren u in deze situatie een WKO-installatie. Dit klimaatbeheersingssysteem kan zowel verwarmen als koelen.

Serverruimtes en trafostations

Heeft u een bedrijfsruimte waar de temperatuur stijgt tijdens productie? Onze adviseurs stemmen graag met u af hoe we de temperatuurstijging tegen kunnen gaan.

Gekoeld water installatie

Deze duurzame installatie is geschikt voor het koelen van grotere ruimtes en gebouwen. De machine koelt het water. Het water wordt rondgepompt en geeft zijn kou af aan de ruimtes doormiddel van de vloer of ventilatie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over bovenstaande installaties en oplossingen? Onze adviseurs staan u graag te woord via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl.

Vink Installatie Groep maakt gebruik van niet STEK- gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven verrichten hun werkzaamheden volgens de BRL100 versie 2.0 d.d. 6 juni 2019.