Zwakstroominstallatie

Vandaag de dag gebruiken we steeds meer apparaten die stroom gebruiken voor onze dagelijkse activiteiten. Alarm, intercom, domotica, brandmeldsystemen, etc. Het is daarom van groot belang dat uw stroomvoorziening goed geïnstalleerd is, maar ook het onderhoud mag niet vergeten worden.

Meterkast & explotatiekast

De meterkast is het hart van uw stroomvoorziening. Onze gecertificeerde elektriciens installeren en onderhouden dagelijks vele meterkasten. Van kleine particuliere meterkasten tot gecompliceerde exploitatiekasten en onderverdelers in grote kantoorpanden of zorginstellingen. Wij vervangen ook regelmatig meterkasten en kunnen nieuwe groepen toevoegen.  

Power over Ethernet (PoE)

Naast de aanleg van een regulier stroomnetwerk installeren wij ook PoE netwerken. Power over Ethernet is een technologie die stroom en data levert over dezelfde kabel. Deze techniek wordt veelal gebruikt voor telefooncentrales, intercom, camera’s en het wifinetwerk. 

Meer informatie

Onze adviseurs kunnen al u vragen over de zwakstroominstallatie beantwoorden. U kunt vrijblijvend contact opnemen via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl.