Verwarming installaties

Een advies en oplossing op maat. Gebaseerd op uw situatie, wensen en behoeften. Deze oplossing is altijd duurzaam en kostenbesparend. Onze specialisten ontzorgen u graag. Zowel voor, tijdens als na plaatsing van een installatie.

WKO-installatie

Warmte Koude Opslag-installatie maakt gebruik van de bodemenergie en grondwater. Dit is een duurzame manier van verwarming en koeling waarbij weinig fossiele brandstoffen gebruikt worden.

Warmtepomp

Een warmtepomp is de meest duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw huis of kantoor. Een warmtepomp werkt als een soort omgekeerde koelkast. De warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht voor de verwarming en warm water. Er zijn verschillende soorten warmtepompen: volledige warmtepomp, hybride warmtepomp en ventilatiewarmtepomp. De werking en installatie is bij iedere warmtepomp verschillend. Onze verwarmingsinstallateurs voorzien u graag in passende oplossing en advies voor uw warmtepomp.

Ketelhuizen

Vink Installatie Groep heeft veel ervaring en kennis in ketelhuizen. Wij verzorgen zowel de inspectie, onderhoud als de aanleg van een compleet ketelhuis. De aanleg verzorgen wij compleet, van ontwerp tot installatie, inclusief leidingwerk. Wij kiezen altijd voor de duurzaamste oplossing voor u. Indien renoveren en energiezuiniger mogelijk is voor uw installatie, dan adviseren wij dit altijd. Zo kunt u zolang mogelijk van uw investering profiteren. 

Zonnepanelen en -boilers

Zonnepanelen

Een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw energie. Gemiddeld gaan zonnepanelen 25 jaar mee en is de terugverdientijd 7 tot 8 jaar. U heeft dus 18 jaar profijt van uw investering. Wij zijn gespecialiseerd in de grotere projecten, maar adviseren ook particulieren.

Zonneboilers

Met een zonneboiler kunt u 45% besparen op de energiekosten van uw warmwater. Dit betekent een besparing tussen de €65 en €200,- per jaar. De aanschafprijs is afhankelijk van uw verbruik en huishouden. Wij adviseren en informeren u graag op maat.

Centrale verwarming

Is de meest gekozen en voordeligste oplossing voor woningen en kleine kantoren. Een centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: cv-ketel, radiatoren/ vloerverwarming en de thermostaat.

Gasinstallaties

Als gecertificeerd BRL-installateur adviseren, installeren en onderhouden wij uw gasinstallatie. Zowel voor gasleidingen van woningen als de industrie. Fotolaswerk valt ook onder deze dienst.

Periodieke keuring

Om uw installatie goed te onderhouden adviseren wij periodieke keuringen en inspecties. Wij voeren deze uit volgens de normen van de SCIOS-inspecties.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een van bovenstaande producten of diensten? Onze adviseurs staan u graag te woord via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl