Sanitaire installaties

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden uw sanitaire installaties. Een team van deskundige loodgieters staat dagelijks voor u klaar. Van spoed service bij een lekkage tot het ontwerpen van een complexe installatie voor een groot kantoorpand.  Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Sanitaire toestellen

Vink Installatie Groep levert en monteert sanitaire toestellen van vrijwel alle fabrikanten en leveranciers. Wij kunnen u adviseren in ergonomische- of waterbesparende producten of toestellen met een specifieke toepassing. Dit doen wij voor particulieren, kantoren, zorg, horeca, utiliteitsbouw en meer.

Drinkwaterinstallaties

Drinkwater is iets waar u niet zonder kan. Het is daarom van belang dat deze installaties zorgvuldig worden uitgevoerd. Wij monteren installaties voor drinkwater, warmwatervoorziening, onthard- en demiwater en grijswater. Iedere loodgieter van Vink Installatie Groep installeert volgens de richtlijnen van de NEN-1006 en passen specifieke montagesystemen toe voor een optimaal resultaat. Zo voorkomt u de groei van bacteriën als legionella, E. coli en streptokokken. Via deze werkwijzen garanderen wij u een energiezuinige, kwalitatieve en schone drinkwatervoorziening. 

Hemelwaterafvoer

Voor alle soorten gebouwen leveren wij afvoersystemen voor hemelwater. Wij installeren installaties voor de afvoer van hemelwater, noodregenwater als ook het opvangen van regenwater voor hergebruik. Afhankelijk van uw gebouw en wensen adviseren wij u welke systeem het beste bij u past.

Riolering

Vink Installatie Groep levert rioleringen voor het afvalwater van sanitaire toestellen, keukeninstallaties, werkplaatsen en laboratoria. Het gebruikte water moet aangesloten worden op de riolering. Het is belangrijk dat dit goed gebeurd. Zo voorkomt u eventuele ongewenste verstoppingen. Wij ondersteunen u graag bij het ontwerp, installatie en onderhoud van uw riolering.

Brandbestrijding

Wij zijn gecertificeerd in het aanleggen van brandbestrijdingsmiddelen bestaande uit brandslanghaspels, handblusmiddelen, sprinklerinstallaties en droge blusleidingsystemen. Wij voeren deze werkzaamheden uit volgens de strenge geldende eisen. 

Meer informatie

Onze adviseurs vertellen u graag meer over onze sanitaire diensten. U kunt ons bereiken via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl.