Klimaatinstallaties

Een duurzaam en aangenaam klimaat creëren op uw kantoor, restaurant, woning of verzorgingshuis? Dit doet u met een goede klimaatinstallatie. Deze bestaat uit: verwarming, koeling, ventilatie en luchtvochtigheid. Door het juist afstemmen van deze elementen verzekeren wij u een comfortabele leefomgeving en een laag energieverbruik.

Duurzaam

Door effectieve regeling en opslag van warmte en kou kunt u het energieverbruik met 25% terugbrengen. In de zorg levert dit besparingen van 115 miljoen per jaar op. 

Verwarmingsinstallatie

Verwarming kan op diverse manieren. Afhankelijk van uw situatie geven wij u een passend advies. Wij kijken altijd naar het rendement van de investering en wat de totale kosten zijn voor de duur van de installatie. Klimaatinstallaties die wij veelal verzorgen zijn: centrale verwarming, wko-installaties, gasinstallaties, warmtepompen, zonnepanelen en boilers.

Koelinstallatie

Het klimaat in Nederland veranderd. Koelinstallaties zijn hierdoor ook een belangrijk onderdeel van uw klimaatbeheersing geworden. De continue toevoer van verse en koele lucht zorgt voor betere arbeidsprestaties. Naast het koelen van algemene ruimtes, kan deze techniek ook gebruikt worden voor serverruimtes, trafostations en meer.

Ventilatie en luchtbehandeling

Het verzorgt de continue toevoer van verse lucht. Voor u, uw medewerkers of uw gasten. De continue toevoer van verse en koele lucht zorgt voor betere arbeidsprestaties. Verse lucht kunt u creëren door mechanische ventilatie en bevochtigen van de lucht.

Diverse installaties

Optimaal de luchtkwaliteit en -temperatuur regelen doet u met een totaalinstallatie. Wij leveren diverse soorten totaalinstallaties om efficiënt en duurzaam een aangename leefomgeving te creëren. Voorbeelden van totaalinstallaties die wij verzorgen zijn:

Meer informatie

Welke klimaatinstallatie voor u het meest geschikt is? Dit is afhankelijk van uw situatie en wensen. Wij stemmen dit graag persoonlijk met u af. U kunt contact opnemen met een van onze adviseurs via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl