Centrale verwarming

Een centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: cv-ketel, radiatoren/vloerverwarming en de thermostaat.

Cv-ketel

Is de motor van de centrale verwarming en produceert de warmte voor uw huis. Onze verwarmingsinstallateurs adviseren u graag welke cv-ketel het best bij u past. Naast de aanschaf van een cv-ketel bieden wij ook huur- en leasemogelijkheden aan.

Radiatoren

Wilt u uw radiator ontluchten, vervangen of nieuwe aanschaffen? Onze installateurs adviseren u graag welke vorm van verwarming het best bij u past. Wij installeren naast radiatoren ook vloerverwarming, stralingspanelen en luchtverwarmers.

Thermostaat

Wij installeren naast de traditionele thermostaten ook slimme thermostaten van onder andere Nefit, Vailliant en Honeywell.

Gasloos wonen

Steeds meer nieuwe woningbouwprojecten worden niet meer aangesloten op het gasnet. Dit heeft ook invloed op uw centrale verwarming. De traditionele hr-ketel kan niet meer geïnstalleerd worden. U kunt wel gebruik maken van een elektrische-ketel of warmtepomp. Wij adviseren u om gebruik te maken van een warmtepomp. Dit is de meest duurzame en onderhoudsarme oplossing.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de onderdelen van een cv-installatie? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs via 071-3320110 of info@vinkinstallatiegroep.nl